YİMES OSB

YİMES OSB 30 Nis

Geomas olarak, inşaat projeleri için geosentetik çözümlerin önde gelen sağlayıcısı olarak karşınızdayız. Çiflikköy, Yalova ilindeki YİMES OSB'deki geosentetik güçlendirilmiş duvar projemizin ilerleyişini paylaşmaktan büyük mutluluk duyuyoruz.

"Yerel, Yeşil ve İnovatif" inşaat uygulamalarına olan bağlılığımızla, projemiz sürdürülebilir bir ortam oluşturmayı hedeflemekte ve bölgenin taleplerini karşılamaktadır. Geosentetik güçlendirilmiş duvar üretimimize Ekim 2020'de başladık ve inşaat sahasında yükselmeye devam etmekteyiz.

Geosentetik güçlendirilmiş duvar, organize sanayi bölgesindeki fabrika alanlarının istenen seviyeye ulaşması ve bölgeden gelen yükleri karşılamak için hayati bir amaç taşımaktadır.

Gabion sistemleri, TechGrid (örgülü geogrid), Techtex (dokunmamış geotekstil) ve Geomat (toprak tutucu) malzemelerinin kombinasyonuyla inşa edilen duvarımız, tamamlandığında 19 metre yüksekliğinde ve 11.500 metrekarelik etkileyici bir yüzey alanına sahip olacaktır.

Kalite, yenilik ve sürdürülebilirliğe olan bağlılığımızla gurur duyuyoruz. Geosentetik çözümlerimiz uzun vadeli performans ve stabilite sunmak üzere tasarlanmış olup, inşaat projelerinizin başarısını sağlamaktadır.

Dikkatlice takip edin, olağanüstü geosentetik güçlendirilmiş duvar projemizle ilgili daha fazla güncelleme için bağlantıda kalın. Sorularınız için veya projelerinize nasıl katkıda bulunabileceğimizi keşfetmek için bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Birlikte, geosentetiklerle daha güçlü bir gelecek inşa edelim.